Over mij

Mijn naam is Jolanda Molendijk. Ik woon samen met mijn man en 2 prachtige zonen in Strijen in het mooie Hoekse Waard. Als gezin zijn wij veel in de natuur te vinden. Voor mijn ontspanning mediteer ik, beoefen ik Yoga, lees & teken ik graag. Die rust en ontspanning wil ik graag delen met andere mensen.

Ik ben vrolijk, enthousiast en werk graag samen met inspirerende mensen. Ik vind het op mijn beurt ook weer fijn om andere mensen te inspireren om bewuster te leven. Om duurzaam met de wereld om te gaan op alle vlakken. Liefdevol omgaan met jezelf en de wereld om je heen, dat is wat ik over wil brengen. Zodat we met z’n allen de wereld een beetje mooier kunnen maken.

Sinds 2019 werk ik op een manier en in een vorm die compleet bij mij past. Meer dan 15 jaar werken in de hulpverlening bij o.a Enver, Jeugdzorg, jongerenwerk en het Jeugdteam in verschillende functies maakt, dat ik heel veel ervaring heb in het ondersteunen van ouders en kinderen in verschillende situaties. Begeleiding op opvoedkundig gebied is daar een belangrijk onderdeel van. Maar ook met ADHD, autisme, hooggevoeligheid (HSP) is mijn ervaring door de jaren heen gegroeid. Ik wil graag ouders en kinderen begeleiden, maar op een andere manier dan ik de afgelopen jaren heb gedaan.

Kinderyoga en Ouder/kind Yoga zorgt ervoor, dat je in verbinding komt met jezelf, elkaar en de wereld daarbuiten. Een manier om dingen fundamenteel te veranderen, door de nadruk te leggen op non-verbale communicatie in spel, beweging, plezier en verbinding. Een methode, die perfect bij mij past.

Rond mijn 20e maakte ik kennis met yoga. Ik heb verschillende vormen van Yoga beoefend. En nu 16 jaar later volg ik nog steeds Yogales.

Laura over mij

Bedankt voor wie je bent,
Voor alles wat je doet,
Altijd recht uit het hart
Nooit omdat het moet.

Over mij
Kinderyoga
Ouder-Kind Yoga
Kinderyoga Dagkampjes
Ouderbegeleiding
Professionals
Agenda
Homepage
Contact
Archieven
Categorieën
  • Geen categorieën

Allegiant is a business WordPress theme geared towards online businesses and agencies.

This theme is focused towards providing a complete showcase of your portfolio, sporting a full-page design that will surely wow your visitors.