Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderyoga in de zomervakantie 4-10 jaar

21 augustus 2020 @ 17:15 - 18:00

$10

Wanneer je besluit naar de Kinderyoga te komen is het prettig voor je kind om makkelijk zittende, niet knellende kleding te dragen. Als je kind een rokje of jurkje draagt wel een legging eronder dragen.
Er is een ruimte om te wachten op je kind. Je mag in deze tijd ook naar huis. De ruimte is in een andere ruimte dan waar de les gegeven word. De yogaruimte graag op blote voeten of sokken betreden.
We hebben yogamatten, kussentjes en kleedjes. Wanneer je graag je eigen matje, kussentje en kleedje mee wilt nemen is dit natuurlijk prima. Graag zelf een warm vest en/of warme sokken meenemen.
Om de lessen op tijd te kunnen laten starten graag 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn, zodat je kind zich eventueel kan omkleden, naar het toilet kan en de handen kan wassen.
In de zomer zijn er 3 losse lessen. De losse lessen wordt contant en gepast betaald voorafgaande aan de les.

Wanneer je je aanmeld ben er zeker van dat er een plekje voor je is. Voor aanmelden en vragen kan je me altijd bellen op 06-41965251 of een mail sturen naar jolanda.kinderyoga@gmail.com.

Ik kijk er naar uit jou/jullie te mogen ontmoeten

Gegevens

Datum:
21 augustus 2020
Tijd:
17:15 - 18:00
Kosten:
$10

Locatie

mijlweg 23 s’gravendeel
mijlweg 23
s'gravendeel, 3295 KG
+ Google Maps
Telefoon
0641965251
Bekijk de site van Locatie
Archieven
Categorie├źn
  • Geen categorie├źn

Allegiant is a business WordPress theme geared towards online businesses and agencies.

This theme is focused towards providing a complete showcase of your portfolio, sporting a full-page design that will surely wow your visitors.