Ouder-Kind Yoga

 
 
 
 

Ouder/kind yoga werkt hetzelfde als Kinderyoga. Met als extra, dat het ook de onderlinge band versterkt. Je kind kan samen met zijn of haar moeder, vader, bonusouder, oudere zus, broer, opa, oma, oom of tante meedoen met deze vorm van yoga. Het is een speelse en leuke manier om de samenwerking te ontdekken.

De indrukken die een kind de eerste 4 levensjaren opdoen werken een leven lang door. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om daar in te investeren.

Vooral op jonge leeftijd is die samenwerking een mooie en bijzondere les. Het versterkt niet alleen jullie band, maar laat kinderen ook beseffen, dat je niet altijd alles alleen kunt en hóeft op te lossen. Ouders en kinderen leren elkaar beter kennen en waarderen.

Zowel ouders als kinderen mogen heerlijk ontspannen. Iedereen mag weer écht even kind zijn. Door middel van spel en verschillende oefeningen leert iedereen hoe belangrijk samenwerken is.

Tijdens onze lessen is oprechte en volle aandacht voor elkaar, samen met veel plezier, het belangrijkste. Wat je deelt tijdens deze lessen, zal ook doorwerken in het dagelijkse leven. En uiteindelijk levert dat ook heel veel positiefs op in jullie opvoedsituatie.

Wil je even alle aandacht voor kind hebben en veel plezier samen beleven? Daar is Ouder-Kind Yoga een prachtige manier voor.

Paula heeft Ouder-Kind Yoga gevolgd en heeft beschreven hoe zij de lessen heeft ervaren

Jolanda werkt vanuit passie. Haar enthousiasme nodig uit om gezellig mee te doen. De sfeer is ongedwongen, alles vanuit respect voor ieders grenzen. Ook voor eigen inbreng is ruimte en Jolanda speelt moeiteloos in op suggesties van de kinderen. Er is een duidelijke opbouw in elke les, met een speels karakter. Aansluitend op de belevingswereld van de kinderen. Jolanda heeft overal aan gedacht om de les gezellig te maken. Kleurige sjaaltjes, liedjes, instrumenten, werken met een thema, sensorische ontwikkeling, yoga poses om samen met een ouder te doen, yoga poses speciaal voor kinderen, bijvoorbeeld een worm nadoen. Erg leuk! Mijn kinderen gaan met plezier naar de Yoga en thuis doen ze trots alles na.  

Ouder-Kind Yoga wordt op gegeven op verschillende tijden en locaties in de Hoeksewaard
Kijk in de agenda voor meer informatie.

Prijzen

Ouder-Kind Yoga proefles15.00
Ouder-Kind Yoga losse les17.50
Ouder-Kind Yoga 10 lessenreeks150

Data van de Ouder-Kind Yoga zijn te vinden in de agenda

Over mij
Kinderyoga
Ouder-Kind Yoga
Kinderyoga Dagkampjes
Ouderbegeleiding
Professionals
Agenda
Homepage
Contact
Archieven
Categorieën
  • Geen categorieën

Allegiant is a business WordPress theme geared towards online businesses and agencies.

This theme is focused towards providing a complete showcase of your portfolio, sporting a full-page design that will surely wow your visitors.