Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ouder-Peuter Yoga

20 november 2020 @ 09:00 - 09:45

€15

Ouder-Peuter Yoga is bedoeld voor peuters van 2 tot 4 jaar. Peuters volgen samen met 1 ouder/verzorger/grootouders de yoga les. Je doet samen mee aan de les. Je maakt samen spelenderwijs kennis met yoga. Een vast moment even echt tijd met elkaar. Peuters genieten van die aandacht. Ze worden blij van bewegen, het ontdekken van de zintuigen en spelen.

Gaan we deze week naar de dierentuin? Naar het strand en de zee? Of gaan we pizza’s bakken. Aan de hand van een boek, verhaal of thema gaan jullie op ontdekkingstocht.

Yoga ervaring is totaal niet nodig. Het gaat om samen plezier maken, samen zijn en de door elkaars samenzijn de veiligheid ervaren om nieuwe dingen uit te proberen. Ze komen meer in contact met hun lichaam en de ouders ook.

Ouder-Peuter Yoga is ook leuk voor opa en oma, tante of oom, grote broer of zus of oppas. Daarmee ook leuk om cadeau te geven.

10 voor aanvang gaat de deur open. De lessen vinden om de week plaats op de vrijdag. Er is ruimte om te verschonen en om je en of je kindje om te kleden. Tijdens feestdagen en vakantie is er geen les. Bij algemene voorwaarde staat er nog veel meer informatie.

Voor vragen bel mail of app me even jolandakinderyoga@gmail.com of op 06-41965251

Gegevens

Datum:
20 november 2020
Tijd:
09:00 - 09:45
Kosten:
€15

Locatie

Provincialeweg 4 mijnsherenland
Provincialeweg 4
mijnsherenland, mijnsherenland 3271LW
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Archieven
Categorieën
  • Geen categorieën

Allegiant is a business WordPress theme geared towards online businesses and agencies.

This theme is focused towards providing a complete showcase of your portfolio, sporting a full-page design that will surely wow your visitors.