Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ouder-Baby Yoga

6 november 2020 @ 11:00 - 11:45

€15

Ouder-Baby Yoga is bedoeld voor baby’s van 3 maanden tot 1 jaar. Baby’s volgen samen met 1 ouder/verzorger de yoga les. Je doet samen mee aan de les. Je maakt samen spelenderwijs door bewegingsspelen kennis met yoga. Het is een vast moment voor even echt tijd met elkaar. Baby’s genieten van die aandacht. Ze worden blij en worden bewust van hun lichaam en de mogelijkheden hiervan.

Daarnaast heeft het een positief effect op de groei, spijsvertering, doorbloeding en het bevordert de weerstand. De oefeningen kun je ook goed inzet en tegen krampje, onrust en kindjes die zich overstrekken.

Niet alleen voor de baby is het een fijne ervaring, ook voor de ouder/verzorger is het een mooi manier om je baby vanuit innerlijke rust te benaderen, te kalmeren en een sterke band op te bouwen. Het helpt je om je baby sneller en beter te ‘verstaan’ wat meer zelfvertrouwen in het ouderschap creëert. De Ouder-Baby Yoga geeft ontspanning en plezier, en daardoor nieuwe energie

Yoga ervaring is totaal niet nodig. Het gaat om samen plezier maken, samen zijn en de door elkaars samenzijn de veiligheid ervaren om nieuwe dingen uit te proberen. Ze komen meer in contact met hun lichaam en de ouders ook.

10 minuten voor aanvang gaat de deur open. De lessen vinden om de week plaats op de vrijdag. Er is ruimte om te verschonen en om je en of je kindje om te kleden. Je mag je kindje gewoon voeden en verschonen. Er is plek voor de kinderwagen. Tijdens feestdagen en vakantie is er geen les. Bij algemene voorwaarde staat er nog veel meer informatie.

Voor vragen bel mail of app me even jolandakinderyoga@gmail.com of op 06-41965251

Gegevens

Datum:
6 november 2020
Tijd:
11:00 - 11:45
Kosten:
€15

Locatie

Provincialeweg 4 mijnsherenland
Provincialeweg 4
mijnsherenland, mijnsherenland 3271LW
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Archieven
Categorieën
  • Geen categorieën

Allegiant is a business WordPress theme geared towards online businesses and agencies.

This theme is focused towards providing a complete showcase of your portfolio, sporting a full-page design that will surely wow your visitors.