Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ouder-Kind Yoga

6 november 2020 @ 14:30 - 15:15

€15

Ouder- Kind Yoga is bedoeld voor kinderen van 4 van 7 jaar. Het kind volgt samen met 1 ouder/verzorger/grootouders de yoga les. Je doet samen mee aan de les. Bij ons mag iedereen echt weer even kind zijn. Door middel van spelen, muziek en verschillende oefeningen leert iedereen hoe belangrijk en fijn samenzijn is. Neem echt even alle aandacht voor je kind en versterk die onderlinge band.

Yoga ervaring is totaal niet nodig. Het gaat om samen plezier maken, samen zijn en de door elkaars samenzijn de veiligheid ervaren om nieuwe dingen uit te proberen. Ze komen meer in contact met hun lichaam en de ouders ook.

Ouder-Kind Yoga is ook leuk voor opa en oma, tante of oom, grote broer of zus of oppas. Daarmee ook leuk om cadeau te geven.

10 minuten voor aanvang gaat de deur open. De lessen vinden om de week plaats op de vrijdag. Het zijn 6 lessen tot 2021. Tijdens feestdagen en vakantie is er geen les. Bij algemene voorwaarden https://www.jolandakinderyoga.nl/algemene-voorwaarden/ vind je alle informatie

Voor vragen bel mail of app me even jolandakinderyoga@gmail.com of op 06-41965251

Wanneer je je aanmeld ben er zeker van dat er een plekje voor je is. Voor aanmelden en vragen kan je me altijd bellen op 06-41965251 of een mail sturen naar jolanda.kinderyoga@gmail.com.

Ik kijk er naar uit jou/jullie te mogen ontmoeten.

Gegevens

Datum:
6 november 2020
Tijd:
14:30 - 15:15
Kosten:
€15

Locatie

Provincialeweg 4 mijnsherenland
Provincialeweg 4
mijnsherenland, mijnsherenland 3271LW
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Archieven
Categorieën
  • Geen categorieën

Allegiant is a business WordPress theme geared towards online businesses and agencies.

This theme is focused towards providing a complete showcase of your portfolio, sporting a full-page design that will surely wow your visitors.